Cudi Weblap a megoldás a gazdagodásra!

Nincsen honlapod? Esetleg elavult már? Vagy Ellopták? Nem probléma Cudi Webdesign megcsinálja helyetted a sok pénz hozó weblapot!

Az igényesség megéri

Miért fontos a mind grafikailag, mind pedig tartalmilag igényes kivitelezés, illetve a weboldal használhatósága? Tudta, hogy összesen három másodperc alatt kell egy honlapnak meggyőznie a látogatót arról, hogy érdemes a honlapon tovább nézelődnie, hiszen számára is érdekes információkat kaphat. Ha nem sikerül felkelteni a látogató érdeklődését ez alatt a három másodperc alatt, akkor a statisztikák szerint a látogató már zárja is be az ablakot, vagy nyitja meg a következő honlapot. Ezért nagyon fontos, hogy mind a grafikai látványt, mind pedig a navigációs rendszert úgy készítsük el, hogy az a potenciális látogatók legszélesebb körének a figyelmét megragadja.
Ha egy weboldal nem tükröz igényességet és profizmust, akkor az oldalra tévedő látogatókban joggal merülhet fel az a gondolat, hogy minden bizonnyal a honlap mögött álló cég is igénytelen és nélkülözi a professzionalizmust, hiszen még csak egy igényes honlapot sem tudtak készíttetni. Egyszerűen nem éri meg megadni a lehetőséget ehhez hasonló gondolatok felmerülésére. Ha már úgyis pénzt és energiát fektet egy honlapba, adjon az igényességre és professzionalizmusra! Megéri!

 
 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 105
Heti: 200
Havi: 150
Össz.: 79 754

Látogatottság növelés
Oldal: Igényes honlapok
Cudi Weblap a megoldás a gazdagodásra! - © 2008 - 2022 - czviktor.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »